BACK TO ALL BRAND SPACES

Project

Tabac Fragrances
Mobiel Activatie Concept
Europese Festivals

What we did

Concept & Design
Project management
Engineering
Production
Installation
Storage & Fulfilment

When

2016 en voortgaand
Van beheer en planning tot en met de plaatsing op diverse internationale festivals, Merkenbaar weet hierin compleet te ontzorgen. De Barber Truck is een mobiel activatie concept welke van concept tot realisatie door Merkenbaar is ontwikkeld en wordt begeleid bij de promoties op internationale evenementen. Deze mobiele promotie is onderscheidend in het landschap van foodtrucks en activaties en kenmerkt zich door de hoogwaardige materialen, display vitrines, modulaire branding en het eigenzinnige design van deze custom build brand space.
“We found ourselves a thrustworthy partner who understands our brand DNA and are willing to deliver more then expected.”
K. Risch, Country Manager M&W Benelux and UK
Lollapalooza is een jaarlijks Amerikaans muziekfestival voor heavy metal-, alternatieve rock-, punk- en hiphop-bands, dans en komedie-optredens en ambachtskraampjes. Het verzorgt ook een podium voor politieke groepen.

Lollapalooza Berlin

Tijdens het festival weekend, weten meer dan 100.000 bezoekers elk jaar hun weg te vinden naar één van 's werelds meest gezinsvriendelijke festivals.

Met The Weekend, Kraftwerk, Imagine Dragons, K.I.Z., The National, David Guetta, Kygo, Casper en nog veel meer komen menig internationaal top artiest/band hier acte de présenge geven. Meer dan 45 acts spelen op de twee Main Stages, de Alternative Stage en de Perry's Stage.

In de afgelopen jaren waren de fans erg tevreden over Foo Fighters, Radiohead, Muse, Mumford & Sons, Kings Of Leon, Macklemore & Ryan Lewis, Major Lazer, The xx, Seeed, Beatsteaks, Paul Kalkbrenner, Hardwell, New Order, Marteria, Tame Impala, Sam Smith, The Libertines en tal van andere nationale en internationale topsterren.
 
Het geheim van dit festival is zijn speciale programmering en diversiteit. Eenmaal aangekomen op de festival locatie, weet het festival je onder te dompelen is een fantastische ervaring… Groot of klein, een festival in deze vorm is ongekend in de internationale evenementen markt en maakt Lollapalooza uniek.