Concept & design

Elk concept en design wordt ontwikkeld vanuit een heldere debriefing welke wij ontwikkelen op basis van de gestelde projectkaders. Doelstelling en bereik die bijdragen welke wij toetsen aan het concept, visualiseren en uitwerken. Van schets ontwerp of rendering wij ontwikkelen verschillende voorstellen en digitale uitwerkingen afhankelijk van uw wens uitgewerkt met technische tekeningen.

Engineering & project management

Elk merk en casus is uniek, materialisaties en locatie voorschriften zijn aan onze project managers en engineers niet onbekend. Op basis van onze rijke ervaring ontwikkelen wij unieke projecten die iedere keer vragen om een eigen benadering. Met ons in-house engineering team en productie en project management team zijn zij de ruggengraat van uw project. Van het ontwikkelen van een heldere backplanning tot een heldere turn-key offerte.

Planning & productie

Productie begeleiding is bij ons in goede handen. Van prototype displays, serie displays, drukwerk, printwerk tot en met winkel interieur, food trucks, en pop-up producties. Bij Merkenbaar organiseert men deze producties met een heldere tijdspad op basis van het turn-key principe.

Installatie en/of afbouw

De installatie van uw stand, pop-up activatie, shop, winkelinterieur projecten is onderdeel van ons turn-key traject. Met een team van shopfitters, logistiek medewerkers en standbouwers verzorgen wij de installatie op een passende en hoogwaardige manier evenals de demontage en het onderhoud.

Services, opslag, fulfilment, onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel, net even dat stapje verder denken. Meedenken in het marketing en project proces waarbij wij maatwerk oplossingen bieden en echt als partner functioneren. Van fulfilment van uw shops of activatie truck en stands tot en met opslag en beheer van internationale point of sale of expositie campagnemiddelen. Verzendingen en transport zijn hierbij uiteraard een essentieel onderdeel.