Strategie & vormgeving

Merkomgeving & concept

Een merk bestaat uit kernwaarden evenals uw identiteit. Die kernwaarden van het merk bepalen, samen met een doelstelling van het project, de merkidentiteit die ontwikkeld wordt of door vertaald wordt naar een merkomgeving. Het samenstellen van die doelstelling of de merk identiteit gebeurt door ons team van marketing specialisten en brand experience deskundigen. 

Merkbeleving en 3D strategie

Met ons marketing team en 3D experience designers werken wij aan de doorvertaling van een merkbeleving naar fysieke materialen, experiences en activaties welke leiden tot klant verbinding. Van artist impressions tot hoge resolutie renders wij werken de concepten volledig uit waardoor u weet wat u krijgt en nog beter de impact voor kan stellen van het concept.

Marktinzicht & advisering

Een merkidentiteit ontwikkelen gebeurd op basis van inzicht, onderzoek en het bepalen van kernwaarden. Merkenbaar onderzoekt en bepaald op verzoek uw merkwaarden. Het stellen van een duidelijke visie en doelstelling is een voorwaarde voor het ontwikkelen van een effectieve fysieke merk identiteit. Merkenbaar werkt met een ervaren team met strategen, marketeers en project managers welke voor diverse internationale opdrachtgevers producties hebben ontwikkeld.

Activatie inzicht

Doelstelling bepalen, de executie en de evaluatie van de activatie zijn essentiële onderdelen binnen het proces. Deze zijn bepalend in het uiteindelijke succes en de impact van de activatie. Inzicht in het resultaat, cijfers en feedback gedurende activaties maar ook hierna kunnen bepalend zijn voor vervolg executies of de impact gedurende een productie of evenement. Merkenbaar werkt met specialisten die meedenken in de optimalisatie en verschaffen waar mogelijk inzicht in de resultaten zowel on- als offline.

Creatie

Merk omgeving 3D ontwerp

Het creëren en leveren van onderscheidende 3D concepten begint altijd met een goede idee. Om hiertoe te komen, bepalen we samen met u de uitgangspunten om tot een goed concept te komen die de verwachtingen overtreft en aansluit bij uw doelen. Ons team van designers zijn experts in het vormgeven en visualiseren van uw wensen naar een tastbaar verhaal. Van handschetsen tot high end renderingen, alles is mogelijk.

Project management

Voor elk project werken wij met dedicated project managers die alles van A tot Z voor u regelen. Projectvoorbereiding, planning, uitvoering en kwaliteit controle, ligt bij ons in goede handen en wordt online met u gedeeld. Zo bent u 24/7 op de hoogte van de voortgang en planning van uw project en werken we samen naar een optimaal resultaat te komen.

Doorontwikkeling

Wanneer de concept fase voorbij is, proberen wij altijd het meest efficiënte werkproces en productie proces voor u te managen. Research, het technisch uitwerken van het concept en het optimaal uitwerken van materialisaties zorgt ervoor dat u de beste prijs/ kwaliteit ontvangt voor hetgeen u nodig heeft. Dit proces is standaard inbegrepen in onze ‘way of work’ en heeft als doel zo veel mogelijk ‘value for money’ voor u te realiseren.

Graphic design

Een goed 3D concept valt of staat met een goed verhaal. Visuele content werkt dus? Jazeker! 50% van de informatie die naar onze hersenen wordt gestuurd is visueel. We denken in beelden. Dit is voor onze hersenen ook het gemakkelijkst om te verwerken. Als je er dus slim mee omgaat kun je de impact van je 'experience' enorm vergroten. Wij denken daarom graag met u mee hierin en indien gewenst kunnen wij dit traject voor u ontzorgen met ons team van grafisch specialisten.

Productie

Brand experience

Merkenbaar verzorgt voor verschillende opdrachtgevers nationale en internationale stand bouw producties. Van houtbouw stands tot en met complete maatwerk stands op interieur niveau of modulaire oplossingen. Samen met u bekijken we de frequentie van gebruik, de benodigde vierkante meters, locaties en al wat benodigd is om te zorgen voor een perfecte voorbereiding en een succesvolle beurs. Door onze ervaring in zowel binnen als buitenland beschikt ons team over een grote dosis kennis van vele beurs/ event locaties.

Interior

Voor onze interieur producties werken wij een vast netwerk productie partners, ieder met zijn eigen specialisme. Wanneer de concept fase voorbij is, proberen wij altijd het meest efficiënte werkproces en productie proces voor u te managen, voor een zo goed mogelijke prijs. Bijzondere vormen, freeswerk, lasertechnieken, kunststof, metaal of hi-Macs materialen, wij weten de weg en bieden de juiste begeleiding. Merkenbaar werkt hierbij altijd met het turn-key principe, wat ervoor zorgt dat u van te voren weet waar u aan toe bent en middels ons online projectprogramma bent u 24/7 op de hoogte van de voortgang.

Pop up

Ook voor tijdelijke producties op retail, activatie of interieur niveau biedt Merkenbaar diverse oplossingen. Van verhuurbare modulaire oplossingen tot en met high-end interieur items, alles is mogelijk. Ons team kent het klappen van de zweep, als het gaat om korte timeframes, deadlines en de balans vinden van tijdelijke projecten en budgetten, versus de doelstelling en gewenste uitstraling.

Live comm

Ook de uitstraling en presentatie van uw merk tijdens een event kan van cruciaal belang zijn. Hoe kom ik over, ben ik zichtbaar genoeg en wat wil ik vertellen. Merkenbaar denkt graag mee als het gaat om totale event aankleding, uw verhaal naar voren brengen en haalbare oplossingen bieden die op maat worden gesneden voor uw locatie. Van totaal concept tot enkele banners, van een goede routing tot en met een aansprekende give away. Ons team kent de weg, locaties en weet hoe u zich optimaal kan presenteren. Ook tijdens een event is uw brand experience een niet te onderschatten onderdeel.

Print

Ook voor al uw print producties levert Merkenbaar diverse oplossingen. Of het nu gaat om full colour beurswanden, doosletters, presentatie systemen, banners, grote prints of binnen en buiten reclame. Met ons grote (inter)nationale netwerk van producten, bieden wij een breed scala aan oplossingen en denken we graag met u mee.

Brand prototyping

Onderdeel van een merk- of product omgeving is de inzet van een onderscheidende display. De kracht van displays kan bijdragen aan de presentatie van uw product en zorgen voor extra attentiewaarde, zowel in de winkel, op de beurs als op uw event. Merkenbaar levert hierin maatwerk oplossingen die het merk en product versterken. Van point of sale tot maatwerk interieur display voorzien van interactieve touchscreens wij ontwikkelen van design tot en met realisatie een passend object. Hierin is het ontwikkelen van een prototype een mogelijk noodzakelijke stap in het productie proces en begeleidt Merkenbaar de ontwikkeling hiervan om wanneer men over gaat tot het produceren van een serie opdracht bij Merkenbaar exact weet wat men mag verwachten in de ontwikkeling van een merk versterkende display.

Specials

Realisatie

Implementatie

Wij beschikken over een (inter)nationaal network van shopfitters, merchandisers en andere specialisten op het gebied van in- en oustore communicatie. Zoekt u een partij die kan helpen met het snel implementeren van een actie in een dealer netwerk en/ of keten. Wij kennen de weg en valkuilen en maken samen met u een online planning die 24/7 per dag is te volgen en zo altijd een up tot date beeld geeft van de voortgang.

Installatie

Ons team van gedreven en gepassioneerde vakmensen gaat geen uitdaging uit de weg. Wij gaan pas naar huis wanneer het écht klaar is, het laatste schroefje afgestoft is en het pennetje naast de kassa recht ligt. Onze mensen zijn allemaal in het bezit van een VGB. En als preferred Supplier van Amsterdam Airport Schiphol, mag u van ons aannemen dat wij met goed gekwalificeerde mensen werken die altijd hun best doen een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Van timmermannen, standbouwers tot merchandisers en stylisten, Merkenbaar regelt waar nodig de juiste mensen op de juiste plek.

Shopfitting

Installaties van media en producties, plaatsing van interieur en winkel interieur wordt bij Merkenbaar verzorgd door specialisten. Van timmerman tot installatie medewerker, van loodgieter tot elektricien, elk uniek project verdiend specifieke professionals op elk vakgebied om het project tot een succes te maken en te voldoen aan de gestelde doelstellingen.