Strategy & concepting

Strateeg, marketing profesional of marketing executie deskundigen bepalen samen met de klant de juiste strategie om de scope inzichtelijk te maken. Van marketing strategie tot positionering wij stellen samen het juiste team samen.

3D design

Voor elk vraagstuk geldt een andere aanpak en mogelijk ook een specifieke designer. Wij werken met ruimtelijk vormgevers, 3Dconcept designers en interieurontwerpers.

Projectmanagement

Van heldere backplanning tot materialisatie, onze junior en senior projectmanagers zijn betrokken en doelgericht in alle maatwerk projecten die wij ontwikkelen. Met verschillende disciplines werken wij metprojectmanagers die ervaren zijn in de realisatie van interieur, specials winkels, events, activaties, print en displays.

Art direction and graphic design

Een merk doorvertalen naar een ruimte is meer dan een eD design en behoeft ook een specialist op het gebied van design en art direction. Wij werken met sr. graphic designers die begrijpen wat een merk en de klant drijft.

Operations

Om de kwalitatieve executie te waarborgen werken wij onder andere met profesionals op het gebied van shopfitting, marketing operationele specilisten, video editors, DTP'ers en fotograven.