Joost

Client director, your marketing partner
Account en marketing man in hart en nieren en voor u de juiste sparringpartner om een project mee te starten en te voltooien. Zijn betrokkenheid, gedrevenheid, oog voor detail, service en drang naar perfectie is voor iedere klant een verademing. In de huid kruipen van een merk en de juiste doorvertaling maken naar een creatieve briefing en design voorstel is hem dan ook op het lijf geschreven. Met zijn marketing achtergrond voorziet hij u altijd van heldere adviezen en een eerlijke verwachting van het proces en resultaat. Wees gerust, uw project is in goede handen.

Edward

Senior Projectmanager, operational endboss
Projectmanagement expert en operationele eindbaas binnen de organisatie. Eindverantwoordelijk voor alle projecten die de deur uitgaan bij Merkenbaar. Met een schat aan ervaring, oog voor detail en zijn productie- en operationele kennis maken van hem een ideale sparringpartner in elke project. Zijn passie voor het ontwikkelen van merk omgevingen vindt u terug in zijn enthousiasme waarmee hij elk project aangaat. Weet als geen ander hoe belangrijk uw merk identiteit is, dat timings essentieel zijn en hoe het beste uit elk project te halen is en waardoor u weet dat het in goede handen is.

Christian

Projectmanager and a terrible good one
Met zijn Deense roots, nuchter, creatief en eerlijk is Christian de projectmanager met een internationale schat aan ervaring. In meerdere talen weet hij alles over materialen, productie processen en materialen en is hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling. Met zijn technische ervaring drukt hij binnen het team op elk project zijn stempel. Christian is met zijn voorliefde voor detail en interieur ontwikkeling een echte vak liefhebber die het continue doel heeft om alles uit een project te maken en een optimaal resultaat te behalen.

Meike

Administrative officer, our hero of finance
Voor elk financieel vraagstuk draait zij haar hand niet om. Een project is mede afhankelijk van de financiering waar zij controle en grip op houdt met haar nuchtere boter bij de vis mentaliteit. Met haar punctuele benadering kan zij direct inzicht verschaffen in de status van een project en zorgt zij altijd voor een sluitende begroting. Voor al uw facturatie, btw of project vraagstukken kunt terecht bij het financiële orakel van het team.

Marcel

Head of logistics and jack of all trades
De burgemeester waar nog geen standbeeld van is. Ons technisch en logistiek geweten die ook nog eens weet wat service is. Met zijn oog voor detail legt hij binnen het team de lat steeds hoger. Met zijn ervaring weet hij wat er van hem en het team verwacht wordt. Denkt altijd mee in oplossing en is een operationele rots in de branding van het project. Fulfillment oplossingen en drie stappen vooruit denken maken hem de ideale partner binnen een project.

Werner

Designer of brandspaces and 3D artist
De nestor van design en ruimtelijk vormgeving bij Merkenbaar. Een ware kunstenaar van wie zijn schetsen ook meteen zijn handtekening is. Zijn herkenbare en unieke stijl past hij toe bij het design van ware merk omgevingen. Denkt mee in oplossingen en weet als geen ander hoe hij een briefing moet vertalen naar een design. Met zijn internationale ervaring heeft hij voor de grootste A merken mogen ontwerpen van brand spaces tot en met displays van schets tot en met renderingen waar je je vingers bij aflikt.

Luca

Junior Designer of brand spaces
Aanstormend creatief talent Luca heeft zich voor de komende maanden verbonden aan Merkenbaar. Met zijn oog voor detail en voorkeur voor bijzondere ruimtes zal hij zijn ontwerp talenten gaan laten zien en verder ontwikkelen binnen het team van Merkenbaar. Als fervent sporter en creatieve linkshalf zal hij ook binnen het design team een dragende speler zijn in het vertalen van een merk naar een ware brand experience.

Overige teamleden

Team of specialists
Met een brede dienstverlening ontzorgen wij op veel vlakken en in diverse branches. Van elektriciens en merchandisers tot installatie medewerkers. Van grafisch vormgevers en DTP’ers tot fotografie we leveren alle facetten die binnen het team aanwezig moeten zijn om een project optimaal te laten verlopen. In ons projectteam kunt u ook onder andere kennis maken met Hendry, Dennis, Roy, Marcel, Remco, Kim en Max.